Ja, jeg er lesbisk. Fikk bekreftelsen i dag

Nå har jeg altså akkurat funnet ut at jeg med stor sannsynlighet er lesbisk. Tanken har egentlig aldri meldt seg i det hele tatt hos meg for jeg har bare tatt det som en selvfølge at jeg ikke er det, selv om jeg skal inrømme at jeg har hatt andre mistanker angående legning. Jeg har faktisk mange ganger trodd at jeg ikke har noen legning, at jeg er a(nti)seksuell eller hva man skal kalle det (finner begge kjønn  uinteressante).

Når jeg var yngre tenkte jeg litt sånn at jeg var for ung, liksom "jaja, jeg er jo bare 14. Er vel ikke så rart om jeg ikke har fått de følelsene der enda". Men nå som jeg er 17 og ikke synes gutter (eller jenter for den saks skyld) er et dugg mer spennende skjønner jeg vel egentlig at noe skurrer litt hos meg. Tror bare ikke jeg er annlagt på den måten der. Tror aldri i hele mitt liv jeg har sett en gutt jeg har tenkt har vært pen. Og jeg vet jeg aldri har sett en guttekropp og tenkt at den var fin heller. Med det så mener jeg ikke at jeg syns alle gutter er ekle og stygge men jeg syns absolutt ikke det er noe magisk eller fantastisk ved dem heller. 

Og i sta var jeg innom bloggen til malin hvor det var henvist videre til en test der man kunne finne ut om man har en mannlig eller kvinnelig hjerne. Så jeg satte i gang og tok testen og scoret 115 poeng. Da jeg gikket i resultatene fant jeg følgene: De fleste menn skårer mellom 0 og 180 poeng, og de fleste kvinner mellom 150 og 300 (....) Poengsummer mellom 150-180 viser at personen har trekk fra begge kjønn i måten å tenke på, eller en fot i begge leirer, rent kjønnsmessig. Jeg er alså ikke engang i nærheten av en feminin tankegang. Og det som kanskje var mest sjokkerende: Jo lavere poengsum en kvinne har, desto større er sannsynligheten for at hun har lesbiske tendenser. Med andre ord er det svært så sannsynlig at jeg har "lesbiske tendenser". Kjekkt å vite. Jaja, får gå å sjekke opp en jente jeg da liksom.. Haha
 

 

27 Søte små <3

Malin Elise Strøm

22.mai.2011 kl.22:25

hehe, gratulerer camilla :) fin måte å finne det ut på da ;p

<3 martinebugge

22.mai.2011 kl.22:56

jeg synes ikke du skal tenke at du er lesbisk på grunn av en sånn test... du må jo kjenne etter hva du føler. kanskje testen lar deg godta at du kanskje er lesbisk, men ikke bruk den som noe fasit svar. alle mennesker er forskjellige. uansett hva du er - hetro, lesbisk, bifil eller anti, så ønsker jeg deg lykke til! :D

Tina Marie ü

22.mai.2011 kl.22:58

Så gøy at du har funnet ut av ting! (-: Gratulerer så mye med det, jeg er selv bifil så jeg har da vært gjennom den fasen der jeg også. Men merker jeg er litt mer skeptisk til jenter og har større krav til de enn hos guttene. For hvordan skal jeg liksom vite om den spessielle jenta liker jenter eller gutter. Det er litt vanskelig i starten, men det skal visst bli bedre etter hvert sies det :- ) Lykke til videre (-:

martineoganna

22.mai.2011 kl.22:58

Det gjør ingenting om man er lesbisk, homofil eller hetero. Syntes det er sterkt av deg å stå frem. Du er også veldig pen og bloggen din er bra :) ståå på!!

idreamiam

22.mai.2011 kl.22:58

Så bra du har funnet ut hvem du er, og er fornøyd me d. vær stolt :)

Haakon

22.mai.2011 kl.23:01

Så bra.. det er jo viktig å finne ut mest mulig om seg selv.

Så pen jente som du er tror jeg neppe det er vanskelig for deg å finne deg en jente du kan bli smamen med. Vel i midlertid skal man ikke stole på alt på nettet, siden man aldri vet hundre prosent sikkert om det som er rundt på nettet er seriøst eller ikke.

Uansett, ønsker deg lykke til ;) håper du finenr en du kanskje vil dele livet ditt med.

thespanishgirl

22.mai.2011 kl.23:01

haha, visste ikke at det fantes sånne tester en gang jeg :-p

rebekka<3

22.mai.2011 kl.23:03

lykke til videre!:)

Marthe Borge

22.mai.2011 kl.23:04

Ante heller ikke at det fantes slike tester,men tror ikke jeg hadde satset på at de hadde svarene. Det her kjenner du selv og uansett hva man kjenner at man er så må og skal man være stolt av den man er ; )

Linda

22.mai.2011 kl.23:05

Å... Jeg er lesbisk jeg ut i fra den testen der :O Hmm..

Haakon

22.mai.2011 kl.23:07

Jeg er ganske enig i det <3 martinebugge sier :) man må føle det inners inne..

og jeg er egentlig ganske enig i at man ikke kan bruke en test som et fasit svar for å godta den man er..

Dette ligger dynt inne i en... av å til må man oppdage det eller utforske det.. noen ganger kommer det med engang og av seg selv.. andre ganger kan noe utløse det..

Sånn er det bare.. men sånt er ikke alle flinke til å finne ut av eller godta når de innleder et forhold de egentlig ikke ønsker å være i.. elelr om de ikke vet at de kan bli godtatt av partnern sin forid partnern ikke deler samme legning eller noe sånt..

DeeDeeCupp

22.mai.2011 kl.23:08

Aseksuell heter det om man ikke attraheres av noen kjønn, men da har man heller absolutt ingen glede av sex. Man kjenner ingenting liksom, og er da følgelig aldri kåt. Håper virkelig ikke du er sånn:-p

Men ellers, du kanskje ikke har møtt den rette enda, uansett kjønn. Det er ingenting å stresse med! Det kommer når det kommer=)

Tina Marie ü

22.mai.2011 kl.23:09

Jeg fikk forresten en mannlig hjerne. . men syntest ikke du skal belage deg på denne testen om hvilken legning du har. Det er noe du må finne ut av selv, om hvilke du tiltrekkes av og om du syntest jenter er tennende. Men lykke til, håper du finner ut av ting hundre- og- ti prosent ;-) Ha en fin dag videre og ta gjerne en titt innom bloggen min å slenge igjen en kommentar eller to :- )

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:09

martinebugge: Hehe, ja tror det kan bli litt dumt å la alt falle på en slik test;) Takk takk!

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:11

Tina Marie ü: Har vel egentlig ikke funnet ut at eg er lesbisk da, tror jeg enn så lenge tilter om aseksuell jeg;)

Iris Kuliani Eide

22.mai.2011 kl.23:11

lykketil videre:)

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:12

martineoganna: Helt enig, er ikke legningen som teller så lenge man er et godt menneske :) Takk for det, det er koselig å høre :)

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:13

Haakon: å, takk for det :) Ja, enig der skal ikek stole blindt på alt man finner på nett!

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:13

thespanishgirl: Haha, ikke jeg før nå heller ;)

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:14

Linda: Godt det ikke bare er meg da;) haha

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:16

DeeDeeCupp: Har helt klart ikke møtt den rette enda og som du sier så er det jo egentlig ikke noe å stresse med heller:P Har forhåpentligvis 60 år igjen å finne en jeg kan like så ;)

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:18

Tina Marie ü: Ja, legningen din er nok noe som kun går på dine indre følelser og ikke hva en eller annen test man finner på nettet sier. Tror nok ikke jeg er verken lesbisk, bi eller hetero jeg ;)Inteteksisterende legning, haha

Live, Ida, Helene og Helene C

22.mai.2011 kl.23:23

lykke til videre !:)

Hege

22.mai.2011 kl.23:39

Kult innlegg:) Vil ønske deg lykke til med å finne ut av dette!

Jeg fikk foresten 275 poeng på den testen. Haha

camilla -CK-

22.mai.2011 kl.23:40

Hege: Hehe, gratulerer med kvinnelig hjerne da;)

jo23

22.mai.2011 kl.23:51

jeg fikk også maskulin hjerne, og jeg er 100% heterofil kvinne!

syntes det var en rar test; når vil kvinner til fjells og menn til syden, liksom?

synes ikke du skal la dette resultatet definere deg på noen måte!
Flått skrevet :)

Jeg er også lesbisk <3 Har kjæretse også, men legningen min fant jeg ut når jeg var veldig ung. Ja, jeg har vært med gutter, men har alltid kjent på meg at det ikker er meg, og jeg var ikke lykkelig. Tengte heletiden på jentene <3 Jeg var redd på hva andre villse si, så jeg gjemte meg. Jeg har ei datter, men angrer aldri på henne <3 ^^

Har alltid hadd det i meg at jeg er lesbisk, merket det veldig fort <3

Skriv en ny kommentar

camilla -CK-

camilla -CK-

17, Halden

Hei, så koselig at du tok turen innom bloggen min! Jeg heter Camilla, er 17 gammel og kommer fra lille Halden. Jeg går VG 2, helsearbeider fag, Planen er og bli jordmor:) På bloggen min finner du litt av hvert; Tips til redigering av bilder/lage headere, outfits, hot or not, videoblogger og innlegg om hverdag. :)Blir veldig glad for kommentarer (A) Follow my blog with bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits